Turister!

2010-09-08 @ 19:04:54
Just nu ligger vi i varsinn säng här på vandrarhemmet! Vi är trötta i våra små ben efter dagen. Dagen började med en tripp till Hyde Park för att mysa med ekorrarna, lyckan var total kan jag säga för vi fick träffa flera stycken. En liten rackare var stark och tog en stor bananbit från Patriks hand. Förresten, jag är den enda som har använt vantar idag av alla vi har sett, det är faktiskt ganska varmt här men molnigt.





Efter det promenerade vi till Buckingham Palace där det som vanligt var hur mycket folk som helst, fattar inte att det kan vara så intressant för alla att kolla på men där stog alltså vi med! Därefter gick vi vidare till Westminster Abbey, Big Ben och Parlamentshuset som de höll på göra en fasadrenovering på så det var lite synd att missa hälften.





Sen gick vi över Westminster Bridge och fick blicka ner i det allt annat än klarblåa vattnet som rinner i Themsen. Grått vatten kanske man kan säga, eller brunt? Äckligt är det iallafall. Vi fortsatte mot London Eye, inte för att åka utan för att kika på hur stort det är. Det är riktigt stort och för högt för att vi ska klara av att åka tror jag. Det blev en sen lunch inne i County Hall bestående av asiatisk buffé.



Till sist tog vi tunnelbanan till Hammersmith för att gå på Primark och handla billiga flip-flop så vi törs duscha här. Vi fixade även ett refill-kort som vi kan använda här då vi ska ringa runt efter lägenheter och jobb så det känns bra. Vi hoppas verkligen på att hitta ett annat boende så vi slipper bo här längre än vad som är nödvändigt. Ger er en sista bild på hur det ser ut utanför ingången till vårt vandrarhem kring nio på morgonen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag åkte till och med London eye, det var ballt men fick lite panik där längst upp men går så pass långsamt att man inte får något sug i magen eller sådär. Bänken i mitten av kapslarna känns trygg och det var väl värt pengarna! Lycka till med allt! Kram

2010-09-08 @ 21:35:57
Postat av: Syster

Kul att se hur ni har det. Blir avundsjuk på allt utom ert mysiga boende.Hur många par skor har du smugglat med dig?

/kram

2010-09-09 @ 21:28:43

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS