Lite av det senaste.

2010-09-13 @ 23:09:25
Hej igen! Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från idag och igår nu då jag vet att vi har tillgång till internet. Imorgon kommer vi bo på Acacia Hostel i South Kensington tills på fredag. Vi har fått fler svar på lägenheter så imorgon ska vi nog åka och kika. Ni kan klicka på de små bilderna om ni vill förstora dem.

1. Svenska Sjömanshem, fint rum. Fin tjej. Ja allt känns fint här efter allt hemskt på det förra vandrarhemmet.


2. Shopping center här brevid. 3. Snygga som alltid.. 4. Den fina dammen här med många olika sorters fåglar och det renaste vattnet. 5. Patrik åker rulltrappa i en tunnelbanestation.

6. Plattform 9 3/4, nästan iallafall. Synd på alla ombyggnationer men det här är alltså King's Cross. Där var det ganska mycket folk i rullning.


7. Utanför King's Cross, hur lyckades de sätta ihop den där byggnadsställningen? Och varför måste den vara så stor? Undra om den är så stor för att de sedan ska riva allt och köra plockepinn med grävmaskinerna?


8. En väldigt nöjd Patrik utanför Primark med ny väska, nya skor, ny jacka, nya vantar och ny skjorta med sig i påsen för endast £35. Översättning: 400 kr. Vi hjärta Primark. Jag köpte en "skinnjacka" för £17 plus lite till smått.
Kommentarer
Postat av: Anonym

hej. blev det dubbelrum för er på Acacia a 500:-/natt.hör av er på hotmail.kramar till er/pappa lennart

2010-09-14 @ 22:10:04
URL: http://dubbelrum
Postat av: LORISSALOVEBOMB

sv: haha eller hur!?



Jasså? I sverige är nog svenska kyrkan det "mest normala" samfundet, enligt min erfarenhet. Vad var det för onormalt med svenska kyrkan i london? :)

2010-09-15 @ 17:37:33
URL: http://lorissalovebomb.se

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS