Ekorr'n satt i..

2010-09-25 @ 21:46:33
..knäet, ville äta nötter!



Dagen har spenderats i Notting Hill på Portobello Road Market där det självklart var proppat med folk. Det känns som alla stora marknader här i London har blivit för populära, det ryms egentligen inte så mycket folk som det är där. Det är svårt att hålla humöret uppe när det knappt går att vända sig om, det är som bara att följa strömmen..





Vi gick därefter vidare mot Kensington Gardens som sitter ihop med Hyde Park men stannade på vägen för att äta lunch/middag. Vi hade planerat att äta kinamat men lyckades hitta en italiensk restaurang som kunde fixa glutenfri pizza och pasta så vi slog på stort och tog varsinn pizza! Min var ganska knaprig och seg men ändå god.



Ja och därefter gick vi alltså in i själva parken som är stor som centrala Umeå ungefär. Eller ja tydligen är parken 253 hektar, om det nu säger er något? Anledningen till att vi ville in i parken var för att hälsa på våra små håriga vänner igen - vi älskar ekorrar!







Det har varit ovanligt kallt här idag, kring 13 grader så nu är det slut på sommaren här också kanske. Bara för några dagar sen hade vi 23 grader och sol så det gick fort. Det regnar fortfarande väldigt sällan men det vänder nog snart mot höstrusk. Nu ska vi bara ta det lugnt och se någon film! Ha det så bra!
Kommentarer
Postat av: Svensk

Hej! Först ville jag bara säga vilken fin blogg :)



Jag och några vänner ska snart till London och ska bo på Acacia Hostel så jag har tittat runt på lite olika reviews och då hamnade jag här på din blogg. Såg att du/ni hade bott där nyligen, så jag tänkte höra hur det var? Blev gaaaanska orolig när jag läste om hur smutsigt det var, hur otrevlig personal, insekter, inga lås osv. Borde man vara rädd? Haha! Hoppas att det inte är SÅ illa.



Tacksam för svar! :)

2010-09-26 @ 00:13:36
Postat av: Lisa

SV Svensk: Hej och tack! Kul att du hittade hit!



Okej, man ska aldrig lita på andras kommentarer. Vi läste bland annat att det var det skitigaste stället de hade bott på men vi tyckte att det var ett av de renaste vi bott på. Men ja, personalen är väldigt otrevliga och det kommer nog inte att förändras. Vi såg ett företag som var och behandlade väggar och golv för att få bort alla kryp men vi märkte in av något annat än små små skalbaggar.



Ta inte med er något som ni är rädd om för det finns inga skåp att låsa in grejerna i, och ha lås på väskorna. Men det kändes ganska tryggt där ändå, vi hörde ingen som blev av med något eller så. Köp även ett par flip-flop att använda i duschen..



Läget är perfekt om man vill vara nära centrum. Det är gångavstånd till museum så som naturhistoriska och tekniska som är gratis och riktigt bra.



Men som sammanfattning: vi tyckte att det var bra där, men då hade vi bott på ett riktigt dåligt ställe innan så det var nästan som att komma till ett paradis. Ha inte så höga förväntningar så ska det nog gå bra ;)



Om det är något mer du undrar över är det bara att fråga!

2010-09-26 @ 13:56:52
URL: http://lisamacgyver.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skönt att veta att det inte var så hemskt som jag läst! Det låter ändå rätt bra det där :) var ju trots allt ett billigt hostel så bäst är väl att inte förvänta sig lyx ;) det är ju superbra att det är nära en del sevärdheter och centrum.



Känner mig betydligt lugnare nu, haha, så tusen tack för informationen :) och lycka till med allt!

2010-09-26 @ 21:28:20

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS