Båtat klart.

2010-10-02 @ 21:32:17
Vi har haft en jättebra dag idag på Themsen och nu är vi väldigt trötta! Vi steg ju upp redan kl åtta för att vara hos Gary kl tio, sen åkte vi runt och fixade en massa saker som vi behövde, åkte till båten och gjorde i ordning den. När vi startar och börjar åka iväg går det inte att styra? Det ordnade sig till slut efter några slag mot motorn med en liten slägga.. Vi fick en guidad tur på köpet så nu vet vi ännu mer om London!









Vi fick båda två testa att köra båten, det var kul! Men inte så svårt däremot, rakt fram och låg fart.. Tyvärr började det regna lite men det gjorde egentligen inte så mycket då det fanns tak på båten. Annat är det med båten hemma pappa!



Som ni vet så är alkoholkulturen lite annorlunda här eller hur man ska säga så redan kl tolv, innan vi tagit oss iväg med båten, öppnades första ölen.. Vi for hem tidigast av alla och då hann vi stanna till på två pubar. Nu efter en god middag sitter vi här i sängen helt utmattade, fortfarande med en mördarträningsvärk, och ska nog bara ta det lugnt ikväll. Som redan skrivet är - vi har verkligen haft en bra dag idag, trots våra funktionshinder. Tack och hej!
Kommentarer

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS