Huvva..

2010-11-22 @ 06:39:54
Okej det maste erkannas att vi angrar att vi akte till Koh Samui - vardelost.. Turister overallt, byggnationer overallt och sa blir vi indragna i alla kostymbutiker overallt. Plus att vi blir utskallda och utkastade fran gasthuset av han som ager stallet vi bor pa for att vi SNALLT fragade om vi verkligen bodde i ratt rum! Det visade sig efter att han lugnat ner sig att Agoda.se har lamnat ut fel information om vad som ska finnas pa vart rum. Seriost sa var vi inte otrevliga eller nagot utan ville bara veta om vi fatt ratt rum.. Till slut lugnade han ner sig och erkannde att det varit fem andra gaster som ocksa har "fatt fel rum" och ANDA skaller han ut oss for att vi fragar!! Det slutade med att han ville bjuda oss pa varsinn drink men det nojet fick han inte.. Vi ar fortfarande irriterade som ni kanske marker och langtar tills vi ska aka har ifran.

Sa dagens tips: ak inte till Koh Samui.

Vi har nu kopt biljetter for att ta oss till Krabi med forst bat sen buss. Dar maste vi gora ett Visa Run om fyra dagar for att fa stanna kvar i Thailand i 15 dagar till. Vi hade ju tankt aka till Vietnam men skippar det och stannar hela tiden i Thailand istallet!

Det ar fint vader har idag sa vi har gatt en promenad pa stranden har, den ar jattelang men proppad med hotell och forsaljare. Sen tors vi inte bada langre sa resten av dagen ska vi agna at shopping. Tror inte vi har badat sen Patrik blev brand av en manet? Det blir pooler framover ett tag for oss..
Kommentarer
Postat av: heidan

huvva så otrevligt..

jag har mejlat dig, läs gärna å svara där... :)

2010-11-22 @ 18:36:43

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS