Chumphon.

2010-11-06 @ 10:01:57

Ja nu har vi varit pa det nya stallet ett dygn och trivs lite battre har. Har sett ungefar tre andra par som tydligt ar turister som vi, men annars ar vi ganska ensamma. Det innebar att vi ar fruktansvart utstirrade! Folk stannar boklstavligt talat till, vander sig om, pekar och stirrar. Manga skrattar, busvisslar och forsoker halsa. Det maste vara sahar det kanns att vara kandis, inte sa kul.

Imorgon tar vi baten till Koh Tao tidigt pa morgonen for att komma till var efterlangtade paradiso. Just nu ar vi ganska glada da vi hittat ett internetcafe som avan har vykort och svenska bocker. Ett valdigt litet utbud men anda svenska bocker! Sjalv kopte jag nyss sista delen i Sagan om ringen-triologin pa engelska, valdigt passande da jag laste de tva forsta delarna i sommar men hann aldrig med sista delen. Nu ar det bara en harlig strand som saknas..

Det var nog allt for den har gangen! Skulle vilja ladda upp lite bilder, far se om vi kanske hinner ikvall. Just nu ar klockan 16.00 har sa vi ska val ga och ata nagon middag snart ocksa. Hoppas allt ar bra hemma!

Kommentarer

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS