Bestulna..

2010-11-24 @ 11:33:58
Idag upptakte vi att nagon rotat igenom vara vaskor och tagit pengar av Patrik - fantastiskt kul!! Som tur var hade vi last in det mesta i en sakerhetsbox med glomsk som han ar min man sa hade han kvar ungefar 250 kr i sin stora vaska. Sjalvklart sa valde nagon att leta igenom den just da det fanns pengar dar.. Ingen av staderskorna vill erkanna att det tagit nagot, men sjalvklart far vi inte veta vem det annars det ar som gjort det. Imorgon ska vi fa prata med chefen har sa vi hoppas pa att han kan engelska, efter det sa vet vi om vi ska ringa polisen eller inte. Tur i oturen att det inte var mer pengar dar!!

Annars har vi haft en bra dag, vi har kopt en resa in och ut ur landet pa fredag. Sen har vi bara legat vid poolen och stekts plus lekt vattenodjur ungefar. Nu syns det i alla fall att vi har varit lite i solen, men jag har en kansla av att vi inte kommer orka sola sa mycket mer da det ar alldeles for varmt i solen har. Hej sa lange och hall tummarna for oss imorgon sa vi far nagon slags ersattning av hotellet!!
Kommentarer
Postat av: Mabe

Oj då, stå på er bara, så att de inte försöker anklaga er för att hitta på. Det finns skurkar överallt, till och med där borta där alla säger att de är så vänliga. Man vet ju aldrig om hela personalen på hotellet är med på det hela, att de gör detta på rutin mot turister.



Hoppas ni får en bättre fortsättning på sista delen utav resan! (Jag är överlycklig här borta i Götet - det har kommit massa snö, som dessutom har stannat kvar!)

2010-11-24 @ 12:41:09

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS