Dåligt kvällsfika?

2010-05-05 @ 22:35:08

Har ätit lättsaltade tacochips (eller ja, naturella som det står på påsen men i själva verket så är de lättsaltade! Eller nej, inte lätt, väldigt saltade - jag får torra läppar av dem!) som jag doppat i guacemole. Avokado är ju nyttigt iallafall! Men nu är jag hungrig igen så jag kanske borde äta något mer? Försökte googla på nyttigt kvällsfika men fick som inget bättre tips än varma mackor - och det är inte nyttigt! Hårdbröd med kaviar tror jag det blir, även om kaviar innehåller både mycket salt och socker. Inte blir det bättre med rökt kalkon heller för det innehåller en massa farliga E-ämnen. Hur brydd kan man vara då allt man äter ändå på något sätt är dåligt? Kanske bara gäller att hålla sig till det som är mindre dåligt för kroppen. Nu kom min man hem efter att ha varit på vift sen kl 07.00 så nu ska det mysas!

Vad brukar ni fika på kvällen?

 

 

Kommentarer
Postat av: P

JA! Jobbat för att försörja familjen... Medans andra bara sitter hemma och bloggar ;) Men nu blire hopp i säng med film och mys min lilla fjärt!

2010-05-05 @ 22:43:13
Postat av: L

SV P: Det är bra att du gör någon nytta ibland! Ja min lilla hallonmuffin, jag är strax redo!

2010-05-05 @ 22:57:50
URL: http://lisamacgyver.blogg.se/
Postat av: Siriporn Melissa J

AHaa, kul! ;D

Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med, det är ju de som krånglar mest. Men men vi får se var jag hamnar helt enkelt! ;)



Ja, maldiverna är så himla fint! vill dit nu :D haha

2010-05-05 @ 23:02:01
URL: http://sziri.blogg.se/
Postat av: LORISSA

sv: ja jag kanske måste ta mina halsmandlar också, men de sa att det var upp till mig så jag ska konsultera med min far först.. hemskt att du har haft det, skar de upp din också eller tog de bort halsmandlarna "istället"? Och ja, jag kan plugga hemifrån när jag är sjuk. Det är bara när jag har feber som det inte går, men nu när jag bara har 38 så går det fint.



Jag är vanligtvis ganska optimistisk, en sådan där "alla ska älska alla och allt kommer ordna sig"-människa. Sedan är jag ett as ibland också, men OFTAST :) Är du optimist? :)



Vår lägenhet är ljus:) Fönster i alla rum, bara i vardagsrummet har vi fyra fönster :) Men sedan är det ju plastgolv i de flesta rummen för att kompensera ljuslyxen :P

2010-05-05 @ 23:28:30
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Julia

det var förstås från JULIA kommentaren var, bara för att vara övertydlig :P Och Bloglovinknappen funkar fint :)

2010-05-05 @ 23:29:09
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Madicken

Hej på dig :)

Är allt bra idag?

KRAM

/Madicken

http://conler.se

2010-05-06 @ 02:10:58
URL: http://conler.se

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS