Dags att sova.

2010-05-03 @ 23:16:07

Nu är det färdigpluggat för ikväll. Har inte fått så mycket gjort, har mest renskrivit alla anteckningar fast det måste ju göras någon gång. Lyssnar just nu på Little Richard - Good golly miss molly och blir väldigt danssugen.. En annan sak jag är sugen på är att pyssla! Ser så roligt ut på alla andras bloggar där folk lägger upp bilder på pyssel.. Ni ska få en bild på en shoppingväska jag gjort år mormor!

Väldigt fint tyg va?


Kommentarer
Postat av: Julia

JÄTTEFIN :D jag är ooockså pysselsugen :D



sv: - jo jag äter magiska piller :) Och ost går häpnadsväckande bra faktiskt..



- Det är rätt det, Ersbodas donk är väldigt seriös i sin verksamhet :) Så det kan helt klart vara värt en liten extra tur :) Nu vet jag ju inte hur det är på de andra ställena, men man måste ju få göra lite reklam för "sitt eget" :)



- Det är olika möten. Hectos är studentföreningen för alla som läser till gymnasie eller högstadielärare. Där är jag med. Och kommande verksamhetsår ska jag vara sekreterare, då blir det ännu mer möten! De andra mötena är för höstinsparken där jag ska vara general :)

2010-05-04 @ 00:51:02
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Stella

Fan vad fett! Nej jag kör inte cross, för att mina föräldrar har vägrat låta mig. Fast nu när jag fyllt 18 ska jag ta lätt mc-körkort & börja med det!



Jag studerar samhälle/ekonomi =)

2010-05-04 @ 08:35:52
URL: http://stellafadel.webblogg.se/
Postat av: Juia

sv: jag vet inte hur det blev så. Jag var med om hemska saker sommaren till sjuan som fick mig att sluta tro på mig själv. Efter det gav jag mig aldrig chansen att bygga upp mig igen, så det har liksom fortsatt utför.



Nu är jag så van att jag knappt tänker på det, det är alltid andra före mig själv. Jag är liksom rädd att bryta det, nu när det har gått så långt.



Asfånigt.

2010-05-04 @ 12:44:51
URL: http://lorissalovebomb.se

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS