Norrbyskär!

2010-07-25 @ 11:29:54
Snacka om att vi hade tur med vädret igår, det var verkligen en perfekt dag för utflykt! Det är så härligt att åka båt! Vi hamnade på en udde på Norrbyskär och satt där på klipporna i solen med god mat och försökte fiska. Vi gick även på upptäcktsfärd runt udden och hamnade bland gamla ruiner. Är så sjukt hur de där öarna var helt utan träd och var ett helt sågverk under några decennier och nu finns det bara spår av hur det såg ut förut och träd överallt. Tycker verkligen om att vara på Norrbyskär, synd bara att det är lite långt för oss att ta vår båt - vi skulle ha haft en större helt enkelt!


Här är lite bilder från igår! Ser ni vilken stor spik Patrik hittade? Jag skulle verkligen vilja veta hur stor slägga de använde för att hamra ner den.

Nu ska jag göra mig iordning och packa, jobbar för första gången idag sen nästan tre veckor tillbaka eftersom jag varit sjukskriven. Känns skönt att komma igång igen men det blev ett häftigt pass att börja med. Jag börjar jobba klockan 14.00 idag och slutar klockan 14.00 imorgon alltså jobbar jag 24h! Efter jobbet är det kalas för min mormor och morfar som gäller!

Igår kväll blev det tjejsnack hos Nina och krogen, eller ett försök till krogen eftersom hela Umeå skulle ut dit vi ville så orkade vi inte stå i kö. Jag hann iallafall ta en drink på Trädgården och träffa några bekanta ansikten innan Patrik slutat och kom för att hämta hem mig! Nej nu alla glada måste jag sluta, hörs!
Kommentarer

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS