Trakigt vader..

2010-12-02 @ 10:22:02
Bara for att vi har pool pa hotellet och ar sugna pa sol och bad sa har det varit daligt vader bade igar och idag. Vi forsokte ligga ute ett tag pa morgonen men det blev for kallt och blasigt.. Efter en varm dusch sa somnade jag och nu har vi just promenerat langst stranden och atit en valdigt sen lunch. Imorgon funderar vi pa att hyra en moppe fran hotellet sa vi kan kika runt pa resten av on.

Vi sag faktiskt idag en skylt som varnade for maneter har i vattnet, det stod att de kan gora valdigt ont att branna sig sa man ska vara forsiktig i vattnet. Det finns aven skyltar som varnar for de farligaste omradena om det skulle komma en tsunami, plus skyltar som pekar dit man bor ta sig om det blir en jordbavning. Ibland kanner man sig liten i varlden! Sverige kanns valigt sakert sahar i jamforelse med vad som skulle kunna handa har.

Ikvall blir det lugna bullar som vanligt! Igar sag vi klart Heroes sa nu far vi halla oss tills vi kommer hem med att se sista sasongen.. Vi sag aven Green Street Hooligans som ni maste se om ni inte har sett den! Den handlar om fotbollen i England och lagens "firmor" som egentligen ar gang av fotbollshuliganer - valdigt bra och man kan inte lata bli att bli irriterad! Aven om man inte gillar fotboll ar den bra. Vi hors!

Koh Phangan:


Bamboo Island:
Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

Hej turtuduvor. Härligt att se lita bilder.När vi var på Koh Lanta fanns det inga hotell och endast

3-4 små tavernor nere vid hamnen (eller båtplatsen)

Men visst är det en underbar strand?

Här njuter vi av full vinter med grader mellam 15-20.Och massor av snö.Patrik! skotrarna kör för fullt. Kram på er

2010-12-02 @ 13:00:06
Postat av: Nina

Hej!

Vad härligt ni ser ut att ha det! Just nu är jag extra avundsjuk eftersom jag ligger med influensa eller någon slags extremvariant av en riktigt vidrig förkylning. Det enda positiva med att vara sängliggande är dock att jag inte behöver gå ut i den hemska kylan. Hela norra Europa lider av snöförlamning. London står still, ni skulle ha skrattat åt hur handikappade de blir av bara några cm snö. http://i.imgur.com/FqBqK.jpg

Vi ses närmare jul! Ta hand om er! Kram

2010-12-02 @ 20:27:42

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS