Rodspattor.

2010-12-03 @ 14:21:54
Vi brande oss bada tva idag sa nu ar vi roda och fina i pannan och pa axlarna! Men det ar vart det for att fa vara ute hela dagen. Det blev aven en promenad in till byn har for att storhandla chips och dricka eftersom vi ska stanna kvar pa det har hotellet till den 9:de december sa da behovs det bunkras upp.

Kan ju aven tillagga att det inte ar nagon privat o det har, nastan alla taxichafforer pratar svenska for det ar nastan bara svenska turister har.. Hotell langst hela stranderna och inget orort. Vi har tur som ar har nu innan hogsasongen borjar, fast vi tycker anda att det ar ratt lugnt har nu men vill inte veta hur det ar da det ar fullbokat pa alla hotellen.

Igar blev det en promenad langst den langa stranden har for att ata sen lyxade vi till det med en drink pa hotellet pa kvallen! Mitt emellan det sa hittade vi en ny vag till en overgiven restaurang pa en utsiktsplats har brevid och nedanfor lag en liten strand mellan svarta vassa klippor dar vi stannade for att se solnedgangen som var precis framfor oss. Mysigt var det och fina bilder fick vi!

Vi har nu kopt tva biljetter for att gora vart andra Visa Run den 8:de for att vi ska kunna stanna till den 20:de. Sa nu vantar en till heldag i en mini-van.. Men det ar det billigaste sattet sa det far lov att ga bra att gora den svangen igen! Sen ska jag passa pa att skriva krya pa dig Nina!! Och syster - Patrik pratar om skotern varje dag nu for tiden...



Kommentarer

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS