Söndag!

2010-04-11 @ 14:38:00

Är lite trött idag faktiskt.. Roligt att träffa alla släktingar igår, blev lite dans, god mat och en hel del bål. Idag har vi varit på promenad till mamma och pappa för att hinna träffa mormor och morfar en sista sväng innan de skulle hem igen. Fick ett par hemmastickade tjocksockar av mormor också!! Är de bästa sockarna som finns, helt sjukt vad hon är nogrann. Ska försöka lägga upp några kort sen från kvällen och idag.

Sen så blev vi inbjudna på middag hos Heidi och Johan ikväll. Det blir inte vilken mat som helst utan vi ska premiärgrilla! Känns verkligen att sommaren är på väg nu med fint väder och så grillning. Fast jag är ju en vintermänniska så lite tråkigt är det att all snö är borta, ingen mer skoterkörning eller slalom.. Tur det snart är vinter igen!

Blir jättekul att få träffa lillronny idag också, fast det är ju alltid roligt! Tiden går verkligen snabbt och det märks verkligen på henne, alltid något nytt varje gång vi ses.

Nu blir det plugg innan vi ska iväg igen plus att jag måste städa lite eftersom någon skulle komma och kolla på lägenheten. Vi flyttar ju den sista juni.

Hej så länge.

Kommentarer

Här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Personligt


Blogglista.se

Reggad på Commo.se

Bloggparaden

Personligt bloggar

Topplista

bloggping

RSS